Mitt 2013, vilket år!

Mitt 2013 har varit ett väldigt annorlunda, tufft men jäkligt roligt år. Haft flera motgångar men också många (ännu fler) medgångar och detta året har vart ett utav de bättre, för jag känner själv att jag faktiskt vuxit under 2013. Haha, shit låter som värsta poeten, men det har vart ett bra år, MEN är helt 100% på att 2014 kommer att bli ännu bättre och då snackar vi verkligen!!
 
Det känns som om det nyss var Nyår och vi skulle fira in det nya året dvs 2013 men ändå så känns det som om jag verkligen har hunnit göra så himla mycket under detta året. B.la:
 
Åkte skidor med vänner först i Ulricehamn, och sedan med samma vänner i Trysil där vi var en hel vecka och när jag kom hem febrig, jättetrött och med en borttappad röst så var det dags för våran flytt från Sandared till Borås och det var det bästa på hela året, när vi flyttade till våran underbara lägenhet i Borås.
 
Firade mammas 45årsdag med middag och suprise på Ciluette (spa som jag jobbade på) och myste i relaxen med tårta och champagne. Kärleksvecka på Teknis var det i februari som var väldigt omtalat efteråt. Har partat väldigt mycket detta året med en massa härliga människor som jag har lärt känna bl.a Teknisfesten som var på skolan, Fadderfesten på Teknologhuset, ettornas inspark och kortegen.
 
Åkte på Spahelg med mamma och sedan så åkte jag och 5 andra i klassen till Danmark och träffade 5 st från Danmark, Norge och Färöarna för att ha ett samarbete och hitta på massa inovationsuppgifter typ, vi fick bo på ett campus på den skolan i Danmark som låg i Vejle och det var en jätterolig vecka som jag aldrig kommer att glömma och därifrån fick jag flera kompisar från de andra länderna som jag pratar med än idag.
 
Sedan så vart det födelsedagfirande för Berg, Teknis 94:or hade sin bal och var då på min kusins student, vi(alla tjejer som dom är bra kompis med) hade supriseparty för Jennifer&madde när dom fyllde 17 år som var sååå lyckat.
Familjen åkte upp till min bror som pluggade i Västerås och hälsade på honom,sen fick vi sommarlov och det firade vi in med alla tjejer hos Fanny och hade lite poolhäng i solen och några dagar senare fyllde jag 17år, firade Midsommar med regn och fina vänner, hade poolparty hos Fanny för att fira henne och mig med ca 60 andra pers, haha, en sjukt rolig kväll.
 
Hade en supernice kväll med min tennisklubb i Varberg där vi alltid har sommarfest varje sommar. Åkte sedan till Mallis med min vän Emma och mina föräldrar i en vecka och sen när hon åkte hem så var jag kvar på Mallis i ytterliggare 1,5 vecka och det var en utav de bästa resorna som jag har gjort. Sedan var jag på mitt första bröllop för min tennistränare och nu då hans fru, sååå fint!
Firade Elin&Filippa med brunch med tjejerna och sedan stack vi till Fanny och solade,badade och åkte ring.
Hängde på viskans uteservering många ggr under året och under många torsdagskvällar i stan. 
Madde& Jennifer kom ner några ggr under sommaren och när Madde var här så åkte vi och solade vid gbgs kust med mamma&pappa och sedan så parta jag med madde+tjejerna där vi hade förfest hos mig.
Avslutade sommarlovet med en trip till Liseberg med några av tjejerna och har nog aldrig vart lyckligare och aldrig vart blötare efter en tur där, haha.
 
Hade sommarlov efter en vår med en extrem tung matte, hade fadderfest som var en utav de bättre festerna dagen innan jag började skolan, började tvåan och tog hand om de nya ettorna första dagen, firade in dom med en nollning aka aktivitetsdag och sedan en inspark.
Jasmine firades med pyjamasparty, hade kräftskiva med vänner och sen efter någon vecka i skolan så drog allt plugg igång igen, fick jobb på City Centrum, firade flera kompisar vilket jag älskar och mer party kom när hösten och höstrusket drog över Borran. 
Drog igång riktigt med träningen, gick modevisning för Ginatricot, gick ut och åt med mina tre favvisar, Jennifer,Madde&Alice. 
 
Tog mig i kragen och klippte av mitt slitna hår och blonderade mig äntligen igen, shoppade och gick på mässa med mamma&pappa en dag i gbg, partade med vänner på kvällen och dagen efter så stack jag och Alice upp till Stockholm för att bo hos Jennifer&Madde några dagar och det var också en höjdpunkt av detta året.
 
Åkte upp över lovet och kom sedan hem och firade halloween och gick på maskerad två dagar i rad. Mormor fyllde år så vi åkte ner och firade henne, sedan började skolan igen efter en veckas lov och också Mariedal cup. 
Sedan så jobbade jag och 4 andra av tjejerna på en familjekompis till mig, hans 40årsfest där vi skulle servera och stå i baren, en riktigt rolig upplevelse!!
Pluggade, tränade, jobbade på city och jobbat ganska mycket med mitt och Fannys UFföretag ända fram till jullovet då jag äntligen pustade ut och firade julafton med familj och släkt och fick otroligt fina julklappar. 
 
Låter det rörigt? Men somsagt jag har haft ett år med full fart och mycket roligheter och nu är jag riktigt taggad för 2014 med sjukt många 18årsfiranden, TOT, körkort och en massa annat kul!!
 
NUUU ÄR DET SNART DAX FÖR NYÅÅÅR!!!! PEPP PEOPLE!!
 
 
 
 
 
 
 
 
Kategori: